2016-11-23 01:54:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fogalmazzon diplomatikusan

Napi horoszkóp november 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Vigyáznia kellene, hogy kit ajándékoz meg a bizalmával. Főleg az új ismerőseivel legyen óvatos, valaki megbízhatatlanabb, mint gondolná… A délutáni megbeszélései sikerrel zárulnak, előnyös feltételeket tud kiharcolni magának.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars a Vízöntő jegyében látható. Ez zűrzavart okoz az életében. Meggondolatlanul reagálhat egy kényes üggyel kapcsolatban, így pedig tovább rontja az egyébként sem túl rózsás helyzetet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne kapkodjon, mindent sikeresen befejezhet, de csak akkor, ha nem kezd folyton bele egy új feladatba, anélkül, hogy a régit befejezte volna. A párja nagyon féltékeny lehet, próbálja meggyőzni a szerelméről! Néhány kedves gesztus sokat segíthet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez nem kedvez önnek. Sokszor elkalandozik a figyelme, és könnyelmű hibákat véthet. A határidőnaplójába gondosan jegyezzen fel minden elintéznivalót, különben egy fontos feladatról, vagy időpontról egyszerűen megfeledkezhet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Újra lehetősége lesz jól szerepelni, ez pedig komoly elismerést is hoz önnek. Ha van egy terve, amely már régóta megvalósításra vár, most kezdjen bele.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne döntsön egyedül a fontos kérdésekben. Ha legalább a szeretteihez őszinte, akkor kellemes meglepetés érheti – több feladatot átvállalhatnak öntől, mint hitte volna. Így egyszeriben megoldódhat minden gondja!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A fizikai erejével próbáljon meg spórolni. A Szűz jegyében álló Hold elveszi az energiáit, és inkább csak nyugtalanná teszi. Lassítson egy kicsit, törődjön ma többet önmagával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagy lendülettel kezdi a napot, a munkahelyén sikerek várják. Az otthonával kapcsolatos tervei viszont nemcsak sok pénzbe kerülnek, de az erejét is felőrlik, és kicsúszhat a keze közül az irányítás. Jobb lenne, ha ezekkel a feladatokkal várna pár napot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Viharfelhők fenyegetik a párkapcsolatát, a rejtett feszültségek most felszínre törhetnek. A felkavaró események után viszont biztosabb alapokra helyezhetik a viszonyukat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Végre nyugodtabbak a bolygóhatások, kifújhatja egy kicsit magát. A karrierjével kapcsolatos erőfeszítései beérni látszanak, és sikeres pénzügyi megállapodásokat köthet. Egy régi vita végére is pontot tehet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nézeteltérések, feszültségek keletkezhetnek szinte bármelyik kapcsolatában, ügyeljen rá, hogyan reagál ezekre. Ha megőrzi a higgadtságát, és diplomatikusan tud fogalmazni, akkor az estéje már jobb hangulatban telik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Irritálja a munkatársai állandó fecsegése, úgy érzi, sok szükségtelen és értelmetlen dolog is elhangzik. A munkával is nehezen halad, akadályokkal kell számolnia. Ha lehet, fejezze be egy kicsit előbb a munkát, és pihenjen sokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: